Trilogi al primer debat territorial de VIAempresa

Avui a les 18 hores tindrà lloc a Igualada, el primer debat territorial d’aquest any, organitzat per ViaEmpresa i per la Unió Empresarial de l’Anoia.

Aquest acte s’inclou dins el cicle de debats territorials que VIAempresa organitza per tot Catalunya. L’objectiu d’aquestes xerrades és promoure el teixit industrial i empresarial, posant com a exemple algun cas d’èxit de les empreses de la comarca.

Debat via Empresa

«Reinventar-se, estimar el passat per construir el futur»

En aquest primer debat amb el títol: «Reinventar-se, estimar el passat per construir el futur» es parlarà de com les empreses s’han de reinventar i buscar alternatives per tirar endavant els seus projectes, afrontant la situació actual, però sense oblidar les seves arrels.

El debat comptarà amb la presència de: Toni Palmés, Director General de Sita Murt; Màrius Rossell, CEO de Trilogi; Cristina Domènech, co-organitzadora de Rec.0 Experimental Stores; i Jordi Torra, gerent de Fruits Secs Torra.

L’acte comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. També hi haurà una Fila 0 formada per empresaris de la zona que participaran del col·loqui.

Al finalitzar l’acte s’oferirà una copa de cava i pica-pica als assitents. L’assistència és gratuïta, únicament cal fer la inscripció en aquest enllaç.

El debat es realitzará avui dimarts a les 18 hores al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia. 

T’hi esperem!

Related Posts

Háblanos
de tu proyecto
Estaremos encantados de ayudarte
Suscríbete
a nuestro newsletter

He leído y acepto la política de privacidad
INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE SOLUTIONS TRILOGI, S.L.
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en hola@tlgcommerce.com. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.
igualada
Milà i Fontanals, 3 · 08700 Igualada
barcelona
Passeig de Gracia, 54 3ro. · 08007 Barcelona
hong kong
Room 3, Smart-Space 3C, Cyberport 3
100 Cyberport Road · Hong Kong
shanghai
Room 216, 555 Wu Ding Road, Jing’an District · Shanghai
上海市静安区武定路555号216室 中国